آشپزی

1

من خودم همیشه وقتی تخم مرغو به موادم اضافه میکنم خوب همش میزنم اونم با قاشق بعد کمی کاهوی تازه رو ریز میکنم و بهش اضافه میکنم 

کاهو باعث پفکی و تردشدن کوکو سبزی میشه و طعم فوق العاده ایی بهش میده


اینجوری دیگه لزومی به استفاده از بکینگ پودر هم... (مشاهده کامل پاسخ)


 پس از شستن کاهو و بعد از اینکه آب آن‌ها گرفته شد، کاهو را در یک دستمال حوله‌ای خشک بپیچید. بعد آن را در کیسه پلاستیکی بگذارید. با این شیوه طراوت و تردی کاهو برای مدت زمان بیشتری حفظ خواهد... (مشاهده کامل پاسخ)


ابتدا آلبالو‌ها را با آب خنک بشورید و ساقه‌های آن‌ها را جدا کنید و در آخر با یک دستمال یا حوله آن‌ها را خشک کنید.

سپس هسته‌های آن‌ها را یا با نصف کردن آلبالو و یا با استفاده از یک دستگاه خارج کننده هسته آلبالو، جدا کنید

آلبالو‌ها را روی یک سینی شیرینی پزی بچینید و در دمای ۷۴ درجه سانتی گراد برای حدود ۳ ساعت در فر بگذارید.

پس از آن که آلبالو‌ها کمی چروک شدند، دما را به ۵۷ درجه کاهش دهید و برای ۱۶ تا ۲۴ ساعت مجدداً در فر بگذارید.

توجه کنید که آلبالو‌ها هنگامی که آماده می‌شوند، کاملا بدون...

(مشاهده کامل پاسخ)

مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین

شکر 1 کیلو

آب 2 پیمانه (2 لیوان دسته دار)

نعنای تازه 100 گرم

سرکه سفید یا سرکه سیب 100 گرم (نصف پیمانه)

زعفران دم کرده (اختیاری) 2 قاشق سوپ خوری

1- شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود و آب کمی جوش بخورد، نعنا ها رو بعد از اینکه خوب پاک کردید و شستید بذارید توی آبکش تا آبش کاملا خشک بشه.

2- انتهای ساقه نعنا ها رو با یک نخ به هم ببندید و نعنا رو یکدسته کنید، بعد نعنای دسته شده رو داخل قابلمه بذارید...

(مشاهده کامل پاسخ)


مواد لازم

جو دو‌سر پرک: ۵۰ گرم

شیر: ۱۵۰ میلی‌لیتر

عسل: ۱ قاشق چایخوری یا بیشتر

دارچین و چند برش میوه یا آجیل : به مقدار دلخواه

طرز تهیه

ابتدا شیر را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم گاز گرم کنید. وقتی شیر گرم شد جو پرک دو‌سر را اضافه کنید و و مرتب هم بزنید. به مقدار دلخواه پودر دارچین اضافه کنید و باز هم بزنید. زمانی که اوتمیل غلیظ شد عسل را اضافه کنید. حدود ۲ یا سه دقیقه دیگر اوتمیل را هم بزنید تا کاملا غلیظ شود. بعد از آماده شده اوتمیل به دلخواه برش‌های مختلف میوه و مغزها و آجیل...

(مشاهده کامل پاسخ)


مواد لازم برای درست کردن مربای آلبالو

آلبالوی نوبری : 1 کیلو

شکر: 1 کیلو

وانیل شکری : 1 قاشق چایخوری



برای درست کردن مربای آلبالو باید ابتدا آلبالوها را تمیز کنید ، برگ و دم آن را بگیرید و بشویید و بعد هسته وسط آن را با دستگاه هسته گیر و یا با دست به طوری که آلبالو ها له نشوند در بیارید .سپس آلبالو ها را در یک ظرف لعابی بریزید و در لابه لای آن شکر را اضافه کنید و بگذارید در یخچال به مدت 7 تا 8 ساعت بماندتا شکر به خورد آلبالو ها برود.بعد از سپری شدن زمان گفته شده آلبالو ها را از یخچال خارج...

(مشاهده کامل پاسخ)

طرز تهیه کامل پیتزا 

پنیر پیتزای مخلوط :(یعنی مخلوطی از پنیر مزه و کش دار)

گوشت چرخ کرده :150 گرم

پیاز خرد شده :1 عدد

قارچ :2 تا 3 عدد

فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده مجموعا :2 قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی فیله شده :1 قاشق مربا خوری

 سس گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری

آویشن :به میزان کافی

 نمک و فلفل :به میزان لازم

ذرت و زیتون :برای تزیین


گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز ساطوری شده و کمی روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد گوجه پوره شده ،آویشن ،نمک و فلفل را اضافه میکنیم و مواد...

(مشاهده کامل پاسخ)

نون سیر خیلی راحته خیلیم خوشمزست 

من همیشه روی نون پیتا درستش میکنه 

اول مقداری سیر رو له میکنم اگر سیر تازه باشه خیلی بهتره 

بعد با مقداری آویشن، نعنا، فلفل سیاه و فلفل قرمز، رزماری، تره، روغن زیتون و کره محلی ترکیبش میکنم 

بعد سطح نون پیتا رو با قلمو با روغن زیتون اغشته میکنم و مواد کاملا روی سطحش پخش میکنم 

بعد یه کوچولو روش پنیر پیتزا میریزم 

و میذارمش توی فر، البته توی تابه در دار که دم کنی هم داشته باشه هم میشه درستش کرد 

فوق العاده میشه بعد از اینکه از فر درش اوردید یه کوچولو سطحشو کره...

(مشاهده کامل پاسخ)

مواد لازم دلمه برگ مو

پیاز ۱ عدد

برنج ۲ لیوان

لپه ۱۰۰ گرم

سبزی دلمه ۲۰۰ گرم

روغن مایع به میزان کافی

سرکه ۴ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

برگ مو ( درخت انگور ) به میزان کافی

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان کافی

طرز تهیه دلمه برگ مو

برای تهیه دلمه برگ مو ابتدا لپه را از دو ساعت قبل به همراه مقداری آب در یک کاسه بریزید و اجازه دهید به خوبی خیس بخورد. این کار باعث می شود علاوه بر اینکه نفخ لپه برطرف شود ، لپه زودتر بپزد. لپه را پس از خیساندن با مقداری آب و نمک در یک قابلمه کوچک...

(مشاهده کامل پاسخ)


ابتدا باید المنت پایین فر را تهیه باحرارت بالا روشن کنید تا فر گرم شود و باید از ظرفهای مخصوص پیتزا استفاده کنید و کف ظرف را چرب نکنید چون باعث خشک شدن خمیر میشود وقتی خمیر را در فر گذاشتید مرتب به آن سربزنید و روی آن مقداری آب بپاشید تا خشک نشود و از طرف نچسب هم استفاده کنید. نکته دیگر اینکه بیش از حد خمیرپیتزا را ورز ندهید چون باعث خشک شدن خمیر... (مشاهده کامل پاسخ)