طرز تهیه ساج کباب چیست؟

پرسان چیه؟

در پرسان به سرعت می توانید به جواب سوال هایتان برسید، دیگران را برای رسیدن به جوابشان کمک کنید و تجربیات خودتان را به اشتراک بگذارید


مواد لازم

گوشت گوسفندی ۱ کیلو

ماست ۱ لیوان

نان لواش ۱ عدد

پیاز ۳ عدد

کره یا روغن حیوانی به میزان لازم

حبه سیر ۳ عدد

فلفل و نمک به میزان لازم

طرز تهیه ساج کباب

ابتدا گوشت گوسفندی را به صورت ریز خرد کرده و به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب و ۱ عدد پیاز درون قابلمه‌ای قرار دهید تا بپزد، حدود ۳۰ دقیقه زمان برای جوشیدن گوشت در آب کافی است. آب گوشت را نگه دارید.

۲ عدد پیاز دیگر را به صورت خلالی ریز کرده و داخل تابه‌ای با کره یا روغن حیوانی تفت بدهید تا نرم و سبک شود، پس از سرخ شدن پیازها، گوشت را به همراه مقداری فلفل و نمک به آن بیافزایید و مجددا تفت دهید (از فلفل قلمی ریز نیز می‌توانید استفاده کنید).

پس از سرخ شدن گوشت، گوشت و پیاز را در ظرفی بکشید و نان لواش خشکی را خرد کرده و در روغن، کمی تفت دهید.

درون ظرفی عمق دار، نخست نان‌های تفت داده شده ریخته شده و بر روی آن ۱ لیوان آب گوشت از صافی گذشته بریزید.

سیر و ماست را به مواد اضافه کرده، در پایان مخلوط گوشت و پیازهای سرخ شده را به آن اضافه کنید. مخلوط را خوب هم زده و در ظرفی مناسب سرو کنید.

https://xyzo.ir/IpTcgD
افزودن دیدگاه
آمار سوال
  • 13 نمایش
  • 0 دنبال کننده
  • 2 هفته پیش پرسیده شده
  • امار بازدید این سوال