علت های اصلی “ترک خوردن کیک” خانگی چیست؟

پرسان چیه؟

در پرسان به سرعت می توانید به پاسخ سوال هایتان برسید، دیگران را برای رسیدن به پاسخشان کمک کنید و تجربیات خودتان را به اشتراک بگذارید



ابتدا باید به جایی که کیک ترک خورده نگاه کنید اگر وسط کیک به دلیل پف زیاد ترک خورده دلیل آن می تواند دمای بالای فر باشد و دلیل دیگر می تواند هم زدن زیاد مواد باشد.

استفاده زیاد از آرد به نسبت مایعات مواد کیک می تواند علت ترک خوردن کیک شما شود.

استفاده از طبقات بالای فر باعث ترک خوردن کیک می شود.چون دمای زیادی به بالای کیک می رسد و در نتیجه زودتر پخته می شود و خشک می شود.

https://l.porsan.ir/bsiIjX8s2
افزودن دیدگاه
آمار سوال
  • 38 نمایش
  • 0 دنبال کننده
  • 1 سال پیش پرسیده شده
  • امار بازدید این سوال