من آجیلامو میریزم توی 2 تا کیسه فریز و محکم کیپشون می کنم و میذارمشون تو فریزر هم مدت خیلی زیادی می مونه و هم اینکه خراب نمیشه و طعمشم تغییر نمی کنه.
حتی پسته تازه و گردو رو هم به همین صورت میذارم تو فریزی خیلی عالیه
برای نگهداری در محیط حتماً از ظروف شیشهای یا پلاستیکی با در محکم استفاده کنید. ظرف باید تمیز، خشک و بدون بوی خاص باشد. در ظرف باید محکم بسته شود تا از ورود بوهای خارجی جلوگیری کند. در دمای محیط ظروف بر کیسهها ارجحیت دارد. کیسهها معمولاً نفوذپذیر است و بوهای خارجی بهراحتی از آنها نشت میکند و طعم آجیل را تغییر میدهد. پسازآن ظروف را در محل تاریک و خنک قرار دهید، چراکه نور و حرارت به اکسید شدن کمک میکنند. در دمای اتاق و در بستهبندی مناسب مغز بادام، بادامهندی، فندق، بادامزمینی و پسته به ترتیب 12-9، 9-6، 6-4، 9-6 و سه ماه قابل نگهداری است اما اگر پوست آنها جدا نشود، عمر نگهداری افزایش مییابد.