چطوری اسنیکرز خانگی درست کنم؟


مواد اصلی

بیسکویت پتی بور ساده

۱۰۰ گرم

بادام زمینی

۲۰۰ گرم

مغز بادام

۵۰ گرم

عسل

۱ قاشق غذا خوری

شیر عسلی (دولسه دلچه)

۲۵۰ گرم

شکلات تخته ای

۴۰۰ گرم

وانیل‏

۱/۸ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

بیسکوییت را با دست درشت خرد کرده و در ظرفی بریزید.

بادام زمینی ها رو با آسیاب خرد کنید و به بیسکوییت خرده شده اضافه کنید.

عسل، وانیل و دولسه دلچه رو به مخلوط بالا اضافه و با قاشق خوب مخلوط کنید.

ته ظرف مستطیلی شکلی رو نایلون فریزری گذاشته و مواد رو داخل ظرف بریزید و با پشت قاشق صاف و فشرده کنید تا یکدست بشه.

نصف شکلات رو با چند قطره روغن مایع مخلوط و آب کرده و روی مواد بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببنده.

بعد از مدتی که شکلاتها خودشو گرفت از یخچال بیرون میاریم و اونو برمیگردونیم ، طوریکه قسمت شکلاتی زیر قرار میگیره.

حالا بقیه شکلات رو نیز با چند قطره روغن مایع روان کرده(به روش بن ماری) و روی مواد بریزید.

دوباره بزارید یخچال ، وقتی خودشو گرفت برگردونده و برش دهید.

https://l.porsan.ir/nLBO17upu
افزودن دیدگاه