چطوری چای ماسالا درست کنم؟

پرسان چیه؟

در پرسان به سرعت می توانید به پاسخ سوال هایتان برسید، دیگران را برای رسیدن به پاسخشان کمک کنید و تجربیات خودتان را به اشتراک بگذارید


مواد لازم برای تهیه چای ماسالا:
    ۲۰ عدد دانه‌ی فلفل قرمز، سیاه و سفید؛
    پنج دانه میخک؛
    ۵ دانه هل سبز؛
    یک عدد چوب دارچین؛
    یک عدد بادیان خَتایی یا انیسون ستاره‌ای؛
    ۲.۵ (۵۹۳ میلی‌گرم) فنجان آب؛
    ۲ قاشق غذاخوری چای سیاه؛
    ۱۰ سانتی‌متر زنجبیل تازه‌ی تکه‌تکه شده.
طرز تهیه چای ماسالا:
    پودر فلفل قرمز، میخک، هل،‌ دارچین و بادیان خَتایی را به‌مدت دو دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
    با استفاده از آسیاب یا دستگاه قهوه ادویه‌ها را به‌صورت کاملا پودرشده دربیاورید.
    در یک ظرف بزرگ آب، همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید و حدود ۲۰ دقیقه حرارت بدهید. نگذارید مواد به نقطه‌ی جوش برسد، زیرا این کار باعث تلخی بیشتر چای می‌شود.
    چای سیاه را به مخلوط اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید. ده دقیقه صبر کنید تا مواد کاملا در آب حل شوند و سپس سرو کنید.
    اگر ترجیح می‌دهید چای را شیرین میل کنید، می‌توانید دوباره آن را روی حرارت قرار دهید، شکر، عسل یا هر چیز دیگری که دوست دارید به آن اضافه کنید و به‌مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه آن را هم بزنید. سپس مجدد از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن در یخچال بگذارید.
    چای آماده‌شده را در یک بطری تمیز بریزید و در یخچال بگذارید. این چای را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.


https://l.porsan.ir/El2c4Woa1
افزودن دیدگاه

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا :

فلفل سیاه – 20 دانه

گل میخک – 5 عدد

هل سبز – 5 عدد

دارچین – 1 چوب

آب – 2.5 لیوان 

چای سیاه – 2.5 قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه – 10 سانتیمتر

https://l.porsan.ir/IIcOs77bmv
افزودن دیدگاه
آمار سوال
  • 45 نمایش
  • 0 دنبال کننده
  • 6 ماه پیش پرسیده شده
  • امار بازدید این سوال