سپیده مهرآور

دانشجوی پزشکی


مواد لازم:

۱) گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم 

۲) سیب زمینی آبپز و رنده شده ۲عدد متوسط

۳) هویج ریز رنده شده دو عدد متوسط (خام)

۴) تخم مرغ آبپز و رنده شده ۲عدد

۵) جعفری ساطوری شده نصف لیوان

۶) فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده یک عدد متوسط

۷) نان باگت

۸) پنیر پیتزا نصف تا یک لیوان (قابل حذف)

۹) نمک و فلفل

طرز تهیه:

اول گوشت رو با یدونه پیاز و دو حبه سیر رنده شده و ادویه خوب تفت بدید و شعله رو خاموش کنید. حالا بقیه مواد رو با گوشت ترکیب کنید.

نون باگت‌ها رو حدودا ۱۰ سانتی برش بزنید و داخلشو خالی...

(مشاهده کامل پاسخ)